Brengt je in beweging!

Nieuws

Beginners wandelgroep Nunspeet

donderdag 15 februari 2024

Op dinsdag 2 april 2024 gaat een nieuwe beginners wandelgroep van start. Na het succes van 2023 willen de samenwerkende partijen zich opnieuw inzetten om mensen die willen starten met bewegen een steuntje in de rug te geven. Wandelen is daarvoor een simpele, maar uiterste effectieve manier. Stap voor stap onder begeleiding in beweging komen.

In een periode van 20 weken worden de wandelingen opgebouwd in lengte en duur. Je wandelt iedere week dus een stukje meer. Om een verandering in ritme en gewoonte te realiseren is het belangrijk dat het volledige traject wordt gevolgd.

Iedere dinsdag verzamelen we om 11.20 uur bij het Veluwe Transferium en gaan we om 11.30 uur van start met de wandeling. De startlocatie kan nog gewijzigd worden in verband met de werkzaamheden. De wandelingen staan onder begeleiding van praktijkondersteuner Marianne Meijer, fysiotherapeut Jiska van Boven, personal coach Ellen Drost en sportprofessional Annemarie van Deelen. We vragen een bijdrage van € 15,- per persoon voor het gehele traject van 20 weken.

Wil je meer weten over dit initiatief? Kom dan op dinsdag 12 maart om 16.00 uur naar de gratis informatiebijeenkomst in Sportief Recreatiecentrum De Wiltsangh (Sportlaan 3).

Wil je meer informatie of je aanmelden voor de wandelgroep? Stuur dan een mail naar: nunspeetwandelt@gmail.com.  

Recente nieuwsitems