Brengt je in beweging!

Nieuws

Nunspeet heeft het Gezond Tussend'ooren

woensdag 15 april 2020

In de periode januari tot en met februari heeft in de gemeente Nunspeet wederom de campagne Gezond Tussend'ooren plaats gevonden. 

Op diverse plekken in de gemeente werden ouders geïnspireerd om hun kleintjes gezonde tussendoortjes te geven. Onder andere Plus Wilmink, Albert Heijn het consultatiebureau en Sportbedrijf Nunspeet deden mee aan de campagne. Op diverse plekken ontvingen ouders boodschappenlijstjes met hierin adviezen en tips voor een gezond tussendoortje voor hun kleintje. Aanvullend werden er ook traktatiemiddagen georganiseerd in samenwerking met de Albert Heijn en Plus Wilmink. Veel kinderen hebben tijdens deze middag lekkere maar vooral ook gezonde tussendoortjes kunnen maken!

Ook benieuwd naar een gezonde traktatie voor thuis, op school of gewoon zomaar? Neem eens een kijkje op www.gezondtrakteren.nl 

De Gezond Tussend'ooren campagne is een initiatief van JOGG (jongeren op gezond gewicht), onderdeel van Nunspeet Beweegt. De campagne focust zich op ouders van jonge kinderen en inspireerd hen om gezonde keuzes te maken. 

 

 

Recente nieuwsitems