Brengt je in beweging!

Teamfit

Teamfit is de werkwijze waarmee JOGG zich inzet voor een gezondere sport-, buurt- en vrijetijdsomgeving, onder andere door het voedingsaanbod gezonder te maken. Daarnaast is er aandacht voor de thema's rookvrij en verantwoord alcoholgebruik binnen de omgevingen. Ontdek hoe leuk het is en ga ervoor met zijn allen!

JOGG-Teamfit kan ook helpen met het gezonder maken van bijvoorbeeld sportevenementen, zoals de clubkampioenschappen of jeugdactiviteiten bij jouw vereniging. Kijk voor meer informatie op de website van Teamfit. 

Onlangs hebben wij vanuit het Sport & Preventieakkoord van de gemeente Nunspeet een aanvraag gedaan om een stimuleringsbudget op te zetten voor sportverenigingen en buurtlocaties. Middels dit stimuleringsbudget hopen wij deze locaties een duwtje in de rug te kunnen geven om te starten met de Teamfit werkwijze.

Onderstaand volgt het format dat ingevuld moet worden door de sportverenigingen/buurtlocaties om aanspraak te maken op het stimuleringsbudget. Als het format in zijn geheel is ingevuld kan deze gemaild worden naar Merel van Zandbergen of Stefan de Weerdt

Format stimuleringsbudget klik hier