Brengt je in beweging!

Activiteiten

Nunspeet Beweegt organiseert tijdens en na schooltijd verschillende activiteiten. Hieronder hebben is er een overzicht welke activiteiten er zijn met daarbij ook wat informatie over de activiteiten.

BUITENSPELEN in de wijk

Nunspeet Beweegt stimuleert het buitenspelen! Daarom organiseren wij de activiteit Buitenspelen in de wijk. 

In 2024 kan jij in de maanden maart tot en met juni gezellig buitenspelen samen met Nunspeet Beweegt. Op verschillende plekken in de gemeente Nunspeet zijn wij te vinden! Kijk naar onderstaande tabel om te weten wanneer wij waar staan. Hou onze Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste info over buitenspelen in de wijk. 

Juni

Woensdag 12 juni

 Nationale Buitenspeeldag

Speelveld tegenover de Stuijvenbergschool, Nunspeet

Speelveld naast de Prinses Beatrixschool, Hulshorst

Schoolplein Boaz-Jachin, Elspeet

13:30 tot 15:00 uur

 

Stuif 'es in!

Ook in de vakanties (mu.v. de zomervakantie) hoef je niet stil te zitten! In Elspeet en Nunspeet organiseert Nunspeet Beweegt de Stuif 'es in voor kinderen en voor jongeren.

Nunspeet

Locatie: Sportpark de Wiltsangh Nunspeet

Voor: Groep 3 t/m 8

Elspeet

Locatie: Sportpark Op de Heide

Voor: Groep 1 t/m 6 en voor de leeftijd 10 t/m 16 jaar.

De datums en tijden per vakantie worden vermeld op onze Facebook en Instagram pagina en in onze nieuwsbrief samen met Sportbedrijf Nunspeet.

Koningsspelen

Nunspeet Beweegt is verantwoordelijk voor de organisatie van de Koningsspelen in de gemeente Nunspeet. Al sinds de Koningsspelen bestaan wordt dit georganiseerd in de gemeente Nunspeet. In Nunspeet doen alle basisscholen uit Nunspeet en Hulshorst inclusief het speciaal onderwijs mee met de groepen 6, 7 en 8. In Elspeet doen alle basisscholen uit Elspeet mee met de groepen 5, 6, 7 en 8. Tijdens de Koningsspelen krijgen de kinderen verschillende clinics van sportaanbieders aangeboden en leren ze zo verschillende sporten kennen. 

Nationale Sportweek

Begin september vindt altijd de Nationale Sportweek plaats vanuit de NOC*NSF. Nunspeet Beweegt organiseert in deze week altijd een programma voor jong tot oud. Voorbeelden hiervan is het evenement Nunspeet Beweegt op het marktplein, de balkon beweegdag voor senioren en sportactiviteiten voor de kwetsbare doelgroepen. Tijdens de Nationale Sportweek is het voor sportaanbieders ook de kans om zich te promoten en nieuwe leden te werven. Vaak worden er in deze week clinics of open trainingen georganiseerd door de sportaanbieders.

Meimaand Fietsmaand

De meimaand staat in Nunspeet traditiegetrouw helemaal in het teken van fietsen. Elk jaar is er weer een gloednieuwe editie van de Meimaand Fietsmaand! Nunspeet uit de Kunst en Nunspeet Beweegt bieden bieden samen een aantrekkelijk programma met leuke evenementen én en gratis Meimaand Fietsmaand boekje met nieuwe routes en aantrekkelijke aanbiedingen. Voor jong en oud zal er weer een leuk aanbod zijn, waarbij gezond bewegen en tegelijk genieten van de mooie omgeving hand in hand gaan. Voor meer informatie ga je naar de website van Nunspeet Uit De Kunst. 

 

Tijdens de activiteiten van Nunspeet Beweegt kunnen foto’s en video’s worden gemaakt door medewerkers/stagiaires van Team Nunspeet Beweegt. Dit beeldmateriaal kan gebruikt worden voor een verslag van het evenement op social media, de website en/of de nieuwsbrief van Nunspeet Beweegt. Wij plaatsen geen beeldmateriaal waardoor deelnemers schade kunnen ondervinden en vermelden geen namen. Deelnemers kunnen wel herkend worden op de foto’s. Deelnemers kunnen tijdens het evenement bij medewerkers van Team Nunspeet Beweegt aangeven als zij niet op de foto/video willen.