Brengt je in beweging!

Over Nunspeet Beweegt

Sportbedrijf Nunspeet

Sportbedrijf Nunspeet is een jong, fris en innoverend bedrijf voor sport en bewegen in de gemeente Nunspeet. Wij stimuleren sportdeelname en streven naar attractieve en actieve sportbeleving. Sportbedrijf Nunspeet heeft als doel iedereen in de gemeente Nunspeet en omgeving met plezier te laten bewegen. 

'Sportbedrijf Nunspeet is plezier in en om het water, in de sportzaal en bij jou in de buurt!'

Nunspeet Beweegt

Binnen Sportbedrijf Nunspeet zijn wij "Team Nunspeet Beweegt!". De combinatiefunctionarissen werken samen met sportaanbieders en partners zodat jij lekker kan bewegen! Wij zijn de spin in het web op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Wij verbinden partijen, wij organiseren sportieve activiteiten, wij ondersteunen het bewegingsaanbod in het onderwijs en leveren een bijdrage aan het sterker maken van sportverenigingen als basis van onze sportinfrastructuur. 

Samen met Uniek Sporten en collega buurtsportcoaches uit de regio Noord Veluwe bevorderen we sporten voor mensen met een beperking. Iedereen moet mee kunnen doen. Ook voor de ouderen binnen de gemeente Nunspeet zijn er diverse programma's en producten beschikbaar, zoals de Leefstijlwijzer voor 55+ers.

Sinds 2014 is Nunspeet een JOGG-gemeente. Dit betekent dat wij als combinatiefunctionarissen samenwerken met lokale partners om jongeren tussen de 0 en 19 jaar te stimuleren een gezonde leefstijl na te streven door onder andere voldoende te bewegen en verantwoord te eten en drinken. 

'We bereiken veel met sport'


Foto medewerkers Nunspeet Beweegt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het team van Nunspeet Beweegt bestaat uit Stefan de Weerdt, Merel van Zandbergen, Martijn Termaat en Annemarie van Deelen. Heb je vragen of kunnen we iets voor jou betekenen? Neem gerust contact met ons op!