Brengt je in beweging!

Over Nunspeet Beweegt

Sportbedrijf Nunspeet

Sportbedrijf Nunspeet is een jong, fris en innoverend bedrijf voor sport en bewegen in de gemeente Nunspeet. Wij stimuleren de sportdeelname en attractieve en actieve sportbeleving. Sportbedrijf Nunspeet is een ambitieuze organisatie. Wij hebben als doel iedereen in de gemeente Nunspeet en omgeving met plezier te laten bewegen. 

 

'Sportbedrijf Nunspeet is plezier in en om het water, in de sportzaal en bij jou in de buurt!'

 

Nunspeet Beweegt

Binnen Sportbedrijf Nunspeet zijn wij "Team Nunspeet Beweegt!". De combinatiefunctionarissen werken samen met andere sport aanbieders en partners zodat jij lekker kan bewegen! Wij zijn de spin in het web op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Wij verbinden partijen, wij organiseren sportieve activiteiten, wij ondersteunen het bewegingsaanbod in het onderwijs en leveren een bijdrage aan het sterker maken van sportverenigingen als basis van onze sportinfrastructuur. 

Sinds 2014 is Nunspeet een JOGG-gemeente. Dit betekent dat wij als combinatiefunctionarissen samenwerken met lokale partners om jongeren tussen de 0 en 19 jaar te stimuleren een gezonde leefstijl na te streven door onder andere voldoende te bewegen en verantwoord te eten en drinken. We doen meer! Wij maken ons ook hard voor iedereen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ook voor de ouderen binnen de gemeente Nunspeet hebben wij een fantastisch programma.

 

'We bereiken veel met sport'


Heb je vragen of kunnen we iets voor jou betekenen? Neem gerust contact met ons op!

 

Mail naar TNB@sportbedrijfnunspeet.nl

 

Veel sportplezier!

 

Team Nunspeet Beweegt!