Brengt je in beweging!

Nieuws

Bewegen en spelen in de zomervakantie!

donderdag 7 juli 2022

Het is zomervakantie! Tijdens de zomervakantie hoef jij niet stil te zitten! Wij hebben voor jou een aantal sportieve tips op een rijtje gezet om te kunnen doen tijdens de zomervakantie!

NunspeetBeweegt-Caching

NunspeetBeweegt-Caching (NB-Caching): hét buitenspel van Nunspeet en omstreken! Een avontuurlijke zoektocht, waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon (met GPS functie) op zoek gaat naar zogenoemde NB-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code en ontdek wat deze plek nog meer te bieden heeft. Te land, ter zee of in het bos. Ze kunnen overal zitten!  Wil jij meer informatie, uitleg over het spel of het spel spelen? Klik dan op de LINK. Deelname is gratis.

YouTube kanaal
Op het YouTube kanaal van Nunspeet Beweegt staan verschillende spelletjes die je buiten kunt doen. Heb jij al eens een kijkje genomen? Als je op deze link klikt kom je op ons kanaal uit. 
 
Challenges en opdrachten
Nunspeet Beweegt daagt jou uit met verschillende Challenges. Ben jij benieuwd welke Challenges dit zijn en ga jij de uitdaging aan? Kijk dan op onderstaande Challenges:
Wandelen of fietsen
Een frisse neus halen met een wandeling of fietsroute over de Veluwe.
In de gemeente Nunspeet zijn super veel leuke een mooie wandelingen en fietsroutes over de Veluwe. Zoek een leuke wandeling of fietsroute uit bij VVV Uit De Kunst
Ommetje: Download de app Ommetje en daag je gezin, vrienden of collega's uit! Maak een groep aan en verzamel punten door zoveel mogelijk Ommetjes te maken. Wie wint!? 

Uitkijktorens beklimmen
Beklim jij de klimtorens in Nunspeet voor een mooi uitzicht!?
Uitkijktoren Stakenberg (met een grote speeltuin)

Recente nieuwsitems