Brengt je in beweging!

Nieuws

Terugblik Let's Start Fit 2023

woensdag 11 januari 2023

Let’s Start Fit 2023 bestond dit jaar uit een overzicht met alle activiteiten die werden aangeboden door sportaanbieders en -organisaties in de kerstvakantie.

Ook vond er tijdens de Let's Start Fit week een gave winactie plaats. Op verschillende locaties in de gemeente was hij dan ook terug te vinden. Om kans te maken op een Air Up, Fitwatch of Fitbox met allerlei materialen om fit het nieuwe jaar te starten, moest je je beste tip opschrijven om fit het nieuwe jaar in te gaan. Afgelopen week zijn al twee van de drie winnaars hun prijs op komen halen. De winnende tips en een aantal andere zijn onderstaand te lezen.

 

Op zondag 1 januari werd door Z&PC, samen met LEEF marathon, om 12.00 uur een nieuwjaarsduik in de Zandeplas te Nunspeet georganiseerd. Hierbij zijn ruim 100 deelnemers het water in gegaan! Kijk voor een leuke terugblik dit filmpje of lees het artikel van RTV Nunspeet. 

 

Op woensdag 4 januari organiseerde de Taekwon-Do School Martowirono een Kick&Fun clinic in sporthal de Brake. De deelnemers hebben lekker bewogen en voor een aantal was het weer een beetje inkomen na de vakantie. Onderstaand volgen een aantal foto’s van de clinic. Kijk voor meer foto's op de Facebook pagina van Kick&Boksen.

 

Ook werd op woensdag 4 januari een andere activiteit georganiseerd. Deze activiteit werd georganiseerd door Nunspeet Beweegt (in samenwerking met Stichting Welzijn Nunspeet) en had de naam “Game On!“. Tijdens Game On hebben de deelnemers verschillende games gedaan, namelijk lasergamen, Just Dance en One Minute games. Er waren een heleboel deelnemers en we kijken terug op een geslaagde middag! Onderstaand volgen een aantal foto’s van de activiteit. 

Al met al kijken we terug op een geslaagde Let's Start Fit 2023!

Recente nieuwsitems