Brengt je in beweging!

Nieuws

Sportclubs langs de scholen

zaterdag 29 juni 2019

In de maand juni hebben verschillende sportverenigingen een activiteit voor de basisscholen aangeboden. Zo is Windy Waters aan de slag gegaan met onder andere een enthousiaste groep 8 van de Petraschool. De groep leerde de beginselen van het windsurfen en de surfinstructeurs (in opleiding) konden proefdraaien met het lesgeven. Windy Waters heeft mede door het enthousiasme van de leerlingen besloten tijdens het schoolzwemmen op 24 juni nog eens surflessen te geven.

Niet alleen Windy Waters is actief geweest. Ook de hockeyvereniging MHC Nunspeet heeft voor verschillende basisscholen op drie vrijdagen clinics aangeboden. De clinics werden door fanatieke jeugdspelers gegeven die de hockeysport uiteraard als de beste kunnen over brengen op de kinderen van de basisschool. De basisschoolleerlingen hebben geleerd te ‘drijven’ (lopen met de bal), te pushen en de bal omhoog te spelen door een hoepel.

Foto met deelnemers aan clinic Windy WatersDat was nog niet alles, want ook volleybalvereniging Hellas is actief geweest. Trainingen werden in de gymles aangeboden in aanloop naar het volleybaltoernooi. Zowel in sporthal de Feithenhof als in sporthal De Brake werd er door verschillende scholen geoefend op de techniek om natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag te komen op het toernooi! 

Recente nieuwsitems