Brengt je in beweging!

Nieuws

VV Nunspeet gaat Old Stars Walking Football opzetten

woensdag 8 januari 2020

Sportpark De Wiltsangh te Nunspeet biedt voor veel verschillende leeftijden voetbal-plezier!

Van heeel klein tot heeel groot; van heel jong tot “nog niet heel oud”, wordt er al gevoetbald bij de VV Nunspeet. Maar met ingang van april 2020 gaat VV Nunspeet ook voetbal aanbieden voor de zestig- tot aan honderd plussers!

 Na verzoeken en overleg heeft het bestuur van VV Nunspeet akkoord gegeven voor de introductie van Walking Football. Twee enthousiaste ‘ooit-voetballers’ hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn rond gaan vragen of er voldoende animo was. Als betrokken leden wilden zij toch graag blijven voetballen maar het huidige voetbal gaat te snel of is te ruig. Daarom kwamen zij met het idee om walking football te introduceren bij oud-leden, en iedereen die zich geroepen voelt om lekker tegen een balletje te trappen!

Walking Football

Walking Football biedt zestigplussers de mogelijkheid om blessure vrij te kunnen sporten en daarnaast ook sociale contacten op te doen! De sport wordt beoefend op een kleiner veld, en kent andere regels zoals geen lichamelijk contact en de bal die niet boven heuphoogte mag komen. En uiteraard is er na een potje walking football ruimte voor een ‘derde helft’ want sociale contacten is eveneens belangrijk!

Walking Football is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kennis van voetbal of voetbalervaring is niet nodig. Ook als u nog nooit gevoetbald heeft bent u van harte welkom!

 

Presentatie met uitleg en ‘vragenuurtje’

Voorafgaand aan de start van het seizoen is VV Nunspeet voornemens om een presentatie en uitleg te geven over Walking Football. Hier is ook ruimte om vragen te stellen. Tot slot wordt afgesloten met een echt potje walking football om het spel al een keer te ervaren!

 

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar Walking Football of wilt u lid worden? U kunt uzelf vrijblijvend aanmelden op het e-mailadres: lidmaatschap@vvnunspeet.nl. Voor vragen mag u ook contact opnemen met Peter Beek: 06 116 087 68 of Hessel Schurink: 06 120 74 243.

 

Recente nieuwsitems