Brengt je in beweging!

Nieuws

Zomerprogramma Nunspeet Beweegt

woensdag 3 juli 2024

Zomerprogramma Nunspeet Beweegt

In de zomervakantie organiseert Nunspeet Beweegt zelf een aantal activiteiten of sluiten wij bij een aantal activiteiten aan. Hieronder een overzicht van het zomerprogramma.

NunspeetBeweegt-Caching Olympics

Tijdens de zomervakantie kan jij met een groepje vrienden/vriendinnen of met het gezin de NunspeetBeweegt-Caching rondom sportpark de Wiltsangh doen. Dit is een avontuurlijke zoektocht, waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon (met GPS functie) op zoek gaat naar zogenoemde NB-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code en ontdek wat deze plek nog meer te bieden heeft. Te land, ter zee of in het bos. Ze kunnen overal zitten! Het thema van de route tijdens de zomervakantie is de Olympische Spelen!

Ga naar NunspeetBeweegt-Caching door te klikken op de LINK

Woensdag 17 juli - Houtdorp Nunspeet

Op woensdag 17 juli organiseren wij samen met de Yu Man Race een sportactiviteit tijdens het Houtdorp evenement in Nunspeet van Stichting Welzijn Nunspeet. Alle kinderen die deelnemen aan het Houtdorp evenement gaan op woensdag tijdens het bouwen door een sponsorloop lopen. Tijdens deze sponsorloop moeten de kinderen zoveel mogelijk rondjes rennen over een uitdagend obstakel parcours.

Vrijdag 19 juli - Beweegfestijn - Thema: Jungle

Op vrijdag 19 juli organiseert Nunspeet Beweegt het Beweegfestijn met het thema Jungle. Het Beweegfestijn vindt plaats in sporthal de Wiltsangh in Nunspeet. Er zijn twee blokken om deel te nemen. Het eerste blok is van 10:00 tot 11:00 uur (leeftijd 2 tot 6 jaar) en het tweede blok is van 11:00 tot 12:00 uur (leeftijd 6 tot 11 jaar). 

Inschrijven kan door te klikken op de LINK

Zomermarkten Nunspeet

Nunspeet Beweegt sluit drie keer aan bij de zomermarkten in Nunspeet tijdens de zomervakantie. De zomermarkt is voor jong tot oud! Tijdens de zomermarkt kan jij bij ons kraampje (op het marktplein) verschillende activiteiten doen. Hieronder een overzicht op welke datums wij bij de zomermarkt aanwezig zijn en met welk thema. 

- Dinsdag 23 juli - Thema: Vakantiespellen
- Dinsdag 6 augustus - Thema: Olympische Spelen
- Dinsdag 20 augustus - Thema: Gezondheid (met onze Smoothiefiets, zie onderstaande afbeelding)

Recente nieuwsitems