Brengt je in beweging!

Nieuws

Nunspeet Beweegt zit niet stil tijdens de corona tijd

woensdag 29 april 2020

Sinds het sluiten van de basisscholen en de annuleringen van de meeste sport competities heeft Nunspeet Beweegt verschillende initiatieven opgezet om online toch zoveel mogelijk mensen in Nunspeet in beweging te houden.

#beweegthuis Challenge:

In de eerste weken is er per week een beweeg Challenge online gezet. Mensen werden d.m.v. een Challenge uitgedaagd om in beweging te komen. Resultaten konden d.m.v. een filmpje worden opgestuurd naar ons of ze konden de tags #beweegthuis of #nunspeetbeweegt gebruiken.
Tijdens deze Challenge werden verschillende samenwerkingen onderhouden. Zo bood Meijers Intersport een EK bal aan als prijs voor de beste Challenge en werden de Challenges door verschillende partijen en instanties gedeeld op social media.
Voorbeelden van onze Challenges zijn te vinden op onze social media.
Facebook: Nunspeet Beweegt
Instagram: teamnunspeetbeweegt

 

Bewegingsactiviteiten voor de bassischolen:

Per week wordt er vanuit Nunspeet Beweegt een weekplanning wat betreft bewegingsactiviteiten doorgestuurd naar verschillende basisscholen in de gemeente Nunspeet. De scholen zorgen zelf voor de verspreiding van deze weekplanning onder hun collega’s en de ouders. In de planning staat per dag een beweegactiviteit omschreven die de kinderen tussen hun schoolwerk door kunnen uitvoeren.
Mocht u als school hier interesse in hebben dan kunt u een mail sturen naar: m.termaat@sportbedrijfnunspeet.nl

Recente nieuwsitems