Brengt je in beweging!

Nieuws

Walk to Fight Cancer ‘Special 2020 Edition’ - Nunspeet gaat wandelen en zet zich in voor kankeronderzoek.

dinsdag 11 augustus 2020

 

Nunspeet, 10 augustus 2020

 

We mogen weer! Op zaterdag 5 september 2020 organiseren diverse groepen betrokken en enthousiaste vrijwilligers van Walk to Fight Cancer speciale wandelingen in steden en dorpen door heel Nederland. In Nunspeet wordt Walk to Fight Cancer evenement opgezet door VVV uit de Kunst en Nunspeet Beweegt. Dit is een evenement met een lach en een traan, vol passie en sportiviteit.

Door de recentelijke versoepelingen van de Coronamaatregelen, kan er op 5 september weer gewandeld worden! Dit doen wij dit kleinschalig. Door heel Nederland wordt op een actieve manier aandacht gevraagd voor al die mensen die in hun leven te maken hebben met kanker, en donaties ophalen voor meer onderzoek. Met Walk to Fight Cancer willen wij alsnog een bijzonder event organiseren en samen met elkaar een vuist maken voor meer onderzoek. .

In Nunspeet wordt een wandeling georganiseerd van 10 kilometer door de prachtige natuur van Nunspeet. Er is ruimte voor 99 deelnemers in Nunspeet. Alle donaties die voor Fight Cancer worden opgehaald gaan via KWF Kankerbestrijding naar kankeronderzoek. Dit is en blijft noodzakelijk want kanker is nog steeds doodsoorzaak nummer 1 in Nederland.

Door mee te wandelen met Walk to Fight Cancer kunnen de deelnemers zich laten sponsoren door vrienden en familieleden. Het inschrijfgeld bedraagt €15,00 en komt ten goede aan het kankeronderzoek van KWF Kankerbestrijding. Zo hopen wij met alle wandelaars €250.000,- aan donaties op te halen voor belangrijk onderzoek.

 

 

Doe je mee?

Wil je doneren of zelf meelopen op 5 september? Aanmelden, doneren of iemand sponseren kan opwww.walktofightcancer2020.nl

 

Recente nieuwsitems