Brengt je in beweging!

Nieuws

NK Tijdrijden 2023

vrijdag 9 juni 2023

Ben jij er ook bij dit jaar? Op woensdag 21 juni 2023 zal het NK Tijdrijden plaatsvinden in onze gemeente. Tijdens het NK zijn wij op verschillende locaties te vinden met leuke side events!

Onderstaand volgt de poster met het side events programma en meer informatie over de side events.

 

Inclusief sporten

Zo hebben wij van 11.00 – 13.00 uur het side event: Inclusief sporten. Speciaal voor mensen met een beperking, bestaande uit een sportactiviteit, rondleiding bij de organisatie van het NK Tijdrijden en aansluitend een gezonde lunch. Dit side event is alleen voor genodigden en vindt plaats bij Sporthal Op de Heide in Elspeet.

 

Wielerplein

Van 13.00 – 17.00 uur organiseren wij op het schoolplein en de parkeerplaats van de Da Costaschool Elspeet het Wielerplein. Op het plein staan verschillende activiteiten uitgezet die geschikt zijn voor alle leeftijden, zoals een skelterbaan, BMX fietsjes, Beweegmobiel en verschillend sportmateriaal. Dit side event is voor iedereen toegankelijk!

 

Spinning

Ook organiseren wij van 13.00 – 17.00 uur op de parkeerplaats van Fysio Holland spinning. Test je spinning skills en kijk hoeveel wattage jij kan fietsen! Voor de echte fanatiekelingen worden er ook spinning clinics gegeven door Heleen Treur. Dit kan van 14.30 – 15.00 uur, 15.30 – 16.00 uur en van 16.30 – 17.00 uur. Voor de clinics kan je je aanmelden via: a.vandeelen@sportbedrijfnunspeet.nl Spinning is voor iedereen vanaf 16 jaar!

 

Wielercafé

Als laatst organiseren wij in de avond van 17.30 – 19.00 uur het Wielercafé. Dit is een speciaal evenement voor alle partners van Nunspeet Beweegt. Tijdens het Wielercafé zijn oud-wielrenners Gert Jakobs en Bart Voskamp aanwezig. Aansluitend volgt een gezonde BBQ en wordt er gekeken naar de toppers van het NK Tijdrijden. Dit side event is alleen voor genodigden en vindt plaats bij Hotel Restaurant De Vossenberg in Vierhouten.

Meer informatie over het evenement is te vinden via: https://www.nunspeet.nl/nieuws/nk-tijdrijden

Recente nieuwsitems