Brengt je in beweging!

Nieuws

NB-caching

vrijdag 24 december 2021

Op avontuur in eigen gemeente  met   NunspeetBeweegt-caching  

Deze kerstvakantie  wordt het extra leuk o m met elkaar naar buiten te gaan De  zeven  Noord-Veluwse JOGG-organisaties   l anceren  op 24 december   in elke gemeente  een  toffe  en gezonde beweegactiviteit voor het hele gezin:  caching Een avontuurlijke zoekt o cht waarbij a an de hand van een landkaart op  d e telefoon  caches   (bordjes met opdrachten)  moeten worden  gevonden.  

De activiteit is gebaseerd op  geocaching . Dit is een buitensport en een spel waarbij je via een telefoon met GPS-functie overal ter wereld op   zoek kunt gaan naar zogenaamde caches.  JOGG Noord-Veluwe  heeft hier een variant op bedacht.    A an de hand van een digitale landkaart  kan iedereen  in de gemeente Nunspeet   op zoek naar  14  caches die iets vertellen over de omgeving uitdagen te bewegen of een bijzondere ontmoeting tot stand brengen.  Het is een gratis activiteit, om het buitenspel te kunnen spelen  is  alleen  een telefoon met QR-code scanner nodig .    

Benieuwd hoe het in zijn werk gaat ? Ga naar NB-caching   en  doe mee met het allerleukste buitenspel van  Nunspeet   en omstreken .   Dit initiatief is mogelijk gemaakt vanuit een subsidie van JOGG Nederland om bewegen in buurt en wijk te stimuleren.  

A lle  caches  in eigen gemeente gevonden? Ontdek dan ook de caches in de omliggende gemeenten op de Noord-Veluwe . Ze zijn te vinden in  Putten, Ermelo, Harderwijk, Elburg, Oldebroek en Hattem .  

Recente nieuwsitems