Brengt je in beweging!

Nieuws

Meimaand Fietsmaand 2023

vrijdag 28 april 2023

Iedereen krijgt in mei weer zin om er op uit te gaan. Hoe kan dat beter dan met de fiets? Je ziet meer, beleeft alles veel bewuster, ruikt de natuur en voelt de buitenlucht! Ook dit jaar maken wij iets speciaals van de Meimaand Fietsmaand! Wij doen dat in samenwerking met VVV Nunspeet uit de Kunst.

Het  Openingsevenement  is op 1 mei op het Marktplein in Nunspeet. Van 14.00 tot 16.00 uur ben je welkom voor allerlei feestelijkheden, die starten met de opening door Burgemeester Blom. Er zullen verschillende fietsparcours zijn waar de kleintjes met een loopfiets de de groteren met mountainbikes kunnen oefenen. Er zullen verschillende kraampjes zijn en natuurlijk zullen de gratis  Meimaand Fietsmaand boekjes  worden uitgedeeld! Wil jij kans maken op VIP-tickets voor het NK Tijdrijden? Kom dan naar het openingsevenement en doe mee met de winactie. Er zijn in de week van 1-5 mei 3 VIP-kaartjes te winnen!

Het hele programma vind je op de onderstaande  poster :

Hele maand activiteiten

De gehele maand mei zijn er allerlei activiteiten die in het teken van fietsen staan. Wij zetten ze hier even voor jou op een rijtje:

Kijk voor meer informatie over de Meimaand Fietsmaand op de website van VVV Nunspeet uit de Kunst

Recente nieuwsitems