Brengt je in beweging!

Nieuws

Leefstijlmarkt voor 55+ers

dinsdag 16 augustus 2022

Vrijdag 23 september wordt van 14.00 tot 16.30 uur de leefstijlmarkt voor 55+ers georganiseerd binnen in WOC Veluwse Heuvel.  

De leefstijlmarkt wordt georganiseerd om (voornamelijk) 55+ers te informeren over vitaler ouder worden. Natuurlijk is iedereen die geïnteresseerd is welkom! Iedereen streeft ernaar om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. De leefstijlmarkt biedt de gelegenheid om met verschillende professionals in gesprek te gaan over deze onderwerpen. 

Verschillende sportaanbieders, welzijnsorganisaties en professionals zijn op de markt aanwezig om onder andere een screening te doen, uw gezondheid te controleren, of u van tips en adviezen te voorzien die passen bij uw behoeften. Plezier, gezelligheid en goed advies staan centraal op de markt. Daarom zijn er dit jaar tijdens de markt ook activiteiten waar u gratis aan deel kunt nemen, zoals zumba, jeu de boules, stoelpilates en nog veel meer. Ook staat er een kopje koffie of thee met iets lekkers voor u klaar!

Professionals als een ergotherapeut, podotherapeut en een fysiotherapeut staan deze middag voor u klaar. Maar ook organisaties als Sportbedrijf Nunspeet, Diabetesvereniging, Zorggroep Noord-West Veluwe en zorg- en welzijnswinkels. Bekijk het volledige programma! 

 

Met en door lokale partners 

De leefstijlmarkt wordt georganiseerd door Nunspeet Beweegt in samenwerking met Stichting Welzijn Nunspeet, WOC Veluwse Heuvel en het Venster. Alle aanwezige partijen zijn gelegen in de gemeente Nunspeet. Via deze weg willen wij als organisatie de drempel laag houden voor bezoekers voor eventuele doorverwijzing.  

 

Praktische informatie 

U bent op vrijdag 23 september tussen 14.00 en 16.30 uur welkom bij WOC Veluwse Heuvel, Veluwse Heuvel 1 in Nunspeet. Een bezoek aan de leefstijlmarkt is gratis. U kunt de leefstijlmarkt eventueel ook bezoeken middels AMVO vervoer, neem hiervoor contact op met Stichting Welzijn Nunspeet (telefoonnummer: 0341-252020). 

 

                

Recente nieuwsitems