Brengt je in beweging!

Nieuws

Let's Start Fit! 2022

donderdag 16 december 2021

Van 3 t/m 9 januari kan jij meedoen met Let's Start Fit 2022! Start jij het nieuwe jaar ook gezond en fit!? Meld je dan nu aan! Ontvang een starterspakket met voor de hele week uitdagingen, opdrachten en tips!   

Voordat je kan deelnemen aan Let's Start Fit moet jij je inschrijven. Klik HIER om je in te schrijven! Inschrijven kan t/m 30 december. Bij het aanmelden krijg je verschillende keuzes waarin jij zelf kan bepalen hoe jij deelneemt aan Let's Start Fit. Ontvang jij liever alleen het starterspakket waarin jij de hele week bewuste keuzes kunt maken om het nieuwe jaar gezond en fit te starten of doe jij ook mee met één of meerdere activiteiten die tijdens deze week worden aangeboden? Wil jij alleen deelnemen aan een activiteit en niet het starterspakket ontvangen? Mail dan naar tnb@sportbedrijfnunspeet.nl en geef door aan welke activiteit(en) je deelneemt en met hoeveel personen. 

Het starterspakket, wat je ontvangt na je aanmelding, bevat voor elke dag een tip of opdracht die te maken heeft met een gezonde en fitte keuze. Tijdens deze week kun je aan activiteiten deelnemen die zorgen voor een gezonde en fitte start van het jaar. Bij deelname aan één van de activiteiten krijg jij een uitbreiding op het starterspakket. De activiteiten vinden, in verband met de lockdown, over het algemeen online plaats. Via een link kun jij deelnemen aan de activiteit.

Aanmelden voor Let's Start Fit! is niet meer mogelijk. Wil jij wel meedoen aan één van onderstaande actviteiten maar heb jij je niet aangemeld? Neem dan contact op met tnb@sportbedrijfnunspeet.nl en wij helpen je verder. 

Activiteiten Let's Start Fit 2022:

Nieuwjaarsplons - maandag 3 januari
De  nieuwjaarsplons  kan helaas niet in zwembad De  Brake  georganiseerd worden, maar doe jij mee vanuit huis? Je kunt bijvoorbeeld een bak water over je heen laten gooien of  ga voor een kleine plons met water uit een blik. Kijk op  www.unox.nl/nieuwjaarsduik.html   voor   instr uc t ie s   of  gebr uik  bijgevoegd  ontwerp uit je starterspakket om rond het lege blik te wikkelen.  Zorg ervoor dat je  jouw  n ieuwj a arsplons  op foto of video  zet . Stuur deze op naar Nunspeet  B eweegt  o f deel deze via  soc i al  me dia  met ons   en maak daarbij kans op leuke prijzen.  

Je kunt het filmpje op 3 januari naar ons doorsturen via:  

Instagram: @teamnunspeetbeweegt   
Facebook: @nunspeetbeweegt    
Email:  tnb @sportbedrijfn unspeet.nl      

NunspeetBeweegt-Caching - dinsdag 4 januari
Vanaf 24 december is het mogelijk om deel te nemen aan NunspeetBeweegt-Caching (NB-Caching): hét buitenspel van Nunspeet en omstreken! Een avontuurlijke zoektocht, waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon (met GPS functie) op zoek gaat naar zogenoemde NB-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code en ontdek wat deze plek nog meer te bieden heeft. Te land, ter zee of in het bos. Ze kunnen overal zitten! Wil jij meer informatie, uitleg over het spel of het spel spelen? Klik dan op de LINK. Deelname is gratis.

Pilates - woensdag 5 januari
Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Met 'core' wordt je romp of je kern bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Bij het uitvoeren van allerlei bewegingen heb je deze spieren nodig. Een stabiele, sterke kern vermindert het risico op blessures en daarom is het verstandig om de stabiliteit van je kern te trainen.

De activiteit wordt online aangeboden door een profesional. Via de LINK kun jij deelnemen.
Tijd: 12:30 tot 13:30 uur
Locatie: Op je sportmatje achter de laptop
Kosten: Gratis
Benodigdheden: makkelijk zittende kleding

Webinar gezonde voeding - donderdag 6 januari
Tijdens dit webinar worden adviezen en tips gegeven voor wat betreft gezond eten. De link om deel te nemen wordt na inschrijving toegestuurd en op onze social media kanalen geplaatst. Je kunt bij de inschrijving aangeven dat je wilt deelnemen aan deze webinar. Deelname is gratis.
Tijd: 19:00 tot 20:00

Outdoor bootcamp - vrijdag 7 januari
Bootcamp, aangeboden door Bootcamp Elspeet, start om 10:00 uur  bij de trimbaan in Elspeet. Kom jij ook meedoen met verschillende oefeningen onder begeleiding van een professional? Door de aangescherpte maatregelen wordt bootcamp aangeboden in groepjes van twee waar op afstand toch lekker gesport kan worden! Deelname is gratis. 
 

 

Recente nieuwsitems