Brengt je in beweging!

Nieuws

Leefstijlbeurs 2024

dinsdag 30 januari 2024

De leefstijlmarkt voor 55+'ers werd de afgelopen jaren georganiseerd om senioren te informeren over een gezonde leefstijl. Dit jaar pakken we het even anders aan en zal er een grote leefstijlbeurs georganiseerd worden voor álle volwassenen uit de gemeente Nunspeet.
 
Iedereen streeft ernaar om zo lang mogelijk gezond en fit te blijven. En voor de ouderen om zo lang als mogelijk thuis te blijven wonen. De leefstijlbeurs biedt de gelegenheid om met verschillende professionals in gesprek te gaan over deze onderwerpen.

Plezier, gezelligheid en goed advies staan centraal op de beurs. Daarom zijn er dit jaar tijdens de beurs ook activiteiten waar je gratis aan deel kunt nemen. Ook staat er een kopje koffie of thee met iets lekkers voor je klaar!


 De leefstijlbeurs wordt georganiseerd door Nunspeet Beweegt in samenwerking met Stichting Welzijn Nunspeet, WOC Veluwse Heuvel en het Venster. Alle aanwezige partijen zijn gelegen in de gemeente Nunspeet. Via deze weg willen zij als organisatie de drempel laag houden voor bezoekers voor een eventuele doorverwijzing.

Datum: donderdag 28 maart 2024
Tijdstip: tussen 16.00-20.00 uur
Locatie: Sportief Recreatiecentrum De Wiltsangh, Sportlaan 3, Nunspeet
Kosten: Gratis entree

U kunt de leefstijlbeurs eventueel ook bezoeken middels AMVO-vervoer, neem hiervoor contact op met Stichting Welzijn Nunspeet (telefoonnummer: 0341 25 20 20).

Recente nieuwsitems