Brengt je in beweging!

Nieuws

Geslaagde Let's Start Fit activiteiten

vrijdag 10 januari 2020

We zijn het jaar 2020 sportief en actief begonnen met diverse activiteiten vanuit Let’s Start Fit. Hoogtepunt was het programma tijdens de Nieuwjaarsplons in Sport- en Recreatiecentrum De Brake.  

Deelnemers aan de Nieuwjaarsplons springen het water inIn het zwembad was het gezellig druk tijdens Nieuwjaarsplons op donderdag 2 januari. Tientallen kinderen deden mee met de Nieuwjaarsduik het zwembad in en voor de waterpolo clinic van Zwem- & Poloclub Nunspeet was veel animo. De deelnemers konden mee doen met een gezonde prijsvraag en drie kinderen gingen naar huis met een leuke prijs van Intersport Meijers.

Op vrijdag kwamen 20 senioren mee doen met de beweegactiviteit bij fysiopraktijk Louwen & Muilwijk. Voor de deelnemers was een afwisselend parcours met krachtoefeningen en oefeningen voor het evenwicht uitgezet. Na een geslaagde beweeg-ochtend werd er een gezonde lunch geserveerd met heerlijke producten van PLUS Wilmink.

In de middag was het zaalvoetbalevent, waar 9 teams met jongeren hebben meegedaan aan een informeel en ontspannen toernooi. Na het weekend zijn drie klassen sportief begonnen met een sportdag op school. Verschillende onderdelen van free running werden in een parcours aangeboden en op een mega stormbaan werden de kinderen uitgedaagd zo snel mogelijk de baan te bestormen.

De deelnemers van Let’s Start Fit hebben een warme Nestle muts of een Stella waterbidon aangeboden gekregen en hopelijk blijven zij het hele jaar door zo actief en sportief bezig.

Senioren in bewegingSportdag met free running en stormbaan

Recente nieuwsitems