Brengt je in beweging!

Nieuws

Sportaanbieders Koningsspelen 2022

vrijdag 22 april 2022

Vond jij één of misschien wel meerdere sportclinics tijdens de Koningsspelen zo leuk dat jij deze sport wel vaker wilt doen? Dat kan! Alle sportaanbieders hebben een speciale actie die jou de mogelijkheid biedt om de sport nog beter te leren kennen en te kijken of de sport echt wat voor jou is! Neem contact op met de sportaanbieder als jij geïnteresseerd bent.

 

Scouting Nunspeet

Kom drie keer vrijblijvend kijken bij Scouting Nunspeet! Meld je aan via scoutingnunspeet.nl  

 

NTC de Wiltsangh

TC de Volharding

TC De Volharding heeft meer dan 50 jeugdleden, zowel jongens als meisjes! Ben je enthousiast geworden en lijkt mountainbiken door de bossen van Nunspeet je wel wat? Je mag 3x gratis proef trainen bij ons op de donderdagavond! Informatie vind je op onze site www.tcdevolharding.nl of stuur een mail naar jeugd@tcdevolharding.nl .  

ESV Volleybal

Tijdens de Koningsspelen in Elspeet heb je kennis kunnen maken met volleybal! Lijkt volleyballen jou leuk en wil je weten of het iets voor jou is? Kom dan gerust (samen met een vriendje of vriendinnetje) een keer gratis meetrainen. Neem hiervoor contact op met Daniëlle Boonen van Jeugdzaken.  Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van alle info rondom ESV. Hopelijk tot snel in de volleybalzaal!  

 

Veluwe Fit – bootcamps met variatie en enthousiasme

Veluwe Fit richt zich op sporten en lifestylecoaching in de natuur. We geven bootcamps en personal training in en rond Nunspeet of binnen in onze personal training studio. Bootcamp Nunspeet is onderdeel van Veluwe Fit en biedt bootcamps aan op verschillende tijden en locaties. De teamleden zijn enthousiaste opgeleide trainers die gaan voor variatie en resultaat. Houd jij van bewegen, buitenzijn en een persoonlijke begeleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Boek een proefles en investeer in jezelf!  Kijk op de website via www.veluwefit.nl of mail naar info@veluwefit.nl. 

 

MHC Nunspeet

De Mixed Hockey Club vond het fijn dat jij er was! Kom je nog een keer mee doen? Je mag gratis 3x met ons mee trainen op dinsdagen en donderdagen vanafaf 17.00 uur. Aanmelden voor een proefles via info@hockeyclubnunspeet.nl.

VV Nunspeet

Meer informatie over VV Nunspeet is te vinden op de website


Energysport

Het volledige aanbod van Energysport is te vinden op de website en de Facebook pagina.  

 

KV Hellas

Meer informatie over de korfbalvereniging is te vinden op de website

 

IDance

Al het aanbod van IDance is te vinden op de Facebook pagina. 

VV Elspeet

Meer informatie over de voetbalvereniging is te vinden op de website.

VV Hulshorst

Meer informatie over de voetbalvereniging is te vinden op de website.

ESV Gym Elspeet

Meer informatie over de gymvereniging is te vinden op de website.

TV Elspeet

Meer informatie over de tennisvereniging is te vinden op de website.

Recente nieuwsitems