Brengt je in beweging!

Nieuws

Let's Start Fit 2023

donderdag 15 december 2022

Let’s Start Fit 2023 bestaat uit een overzicht met alle activiteiten die worden aangeboden sportaanbieders en -organisaties in de kerstvakantie. We hebben de activiteiten op een rijtje gezet, zodat jij fit het nieuwe jaar in kan gaan. Lees meer informatie over alle activiteiten dit nieuwsbericht. 

 

Winactie 
Ook vindt er tijdens de Let's Start Fit week een gave winactie plaats. In de kerstvakantie is de winactie op verschillende locaties in de gemeente terug te vinden. Meedoen aan de winactie is gemakkelijk: schrijf je beste tip op om fit 2023 in te gaan en stop hem in de betreffende 'brievenbus'. Wees creatief, zorg dat het andere inspireert, zorg bovendien dat iedereen jouw tip kan uitvoeren en ten slotte dat je geen nieuw materiaal hoeft aan te schaffen. Je maakt kans op een Air Up, Fitwatch of Fitbox met allerlei materialen om fit het nieuwe jaar te starten. Een tip inleveren kan vanaf 27 december 2022 tot 5 januari 2023. Heel veel succes namens Team Nunspeet Beweegt!

 

 

Woensdag 28 december 
Op 28 december wordt er door de Nunspeetse Bridge Club een Eindejaar Jubileum Bridgedrive georganiseerd. Wethouder Mark van de Bunte zal het startsein geven. Het toernooi zal plaatsvinden in de Brake om 13.30 uur. Let op, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Inschrijven kan tot en met 24 december en kan door een mail te sturen naar nunspeetse.bridge.club@gmail.com. 

 

Zondag 1 januari 
Op 1 januari organiseert Z&PC samen met LEEF marathon om 12.00 uur een nieuwjaarsduik in de Zandeplas te Nunspeet. Opgeven is niet nodig en alle leeftijden zijn welkom.

Kijk hier voor meer informatie.

 

Woensdag 4 januari 
Op 4 januari organiseert de Taekwon-Do School Martowirono een Kick&Fun clinic in sporthal de Brake. De activiteit duurt van 11.00 tot 13.00 uur. Als je mee wilt doen kun je je tot en met 29 december 2022 aanmelden via info@tkdweb.nl. De activiteit is voor de jeugd van gemeente Nunspeet, van 7 t/m 12 jaar.

 

Woensdag 4 januari 
Op woensdag 4 januari in de kerstvakantie organiseert Nunspeet Beweegt “Game On!“. Deze dag gaan we verschillende games doen! Namelijk: Lasergamen in samenwerking met Stichting Welzijn Nunspeet, Just dance en one minute games. Tussen de games door worden de deelnemers natuurlijk voorzien van drinken en een lekker snack! Lijkt jou dit leuk? En zit je in groep 8, klas 1 of klas 2? Geef je dan nu op via de QR-code op de onderstaande poster of via onze website. Vergeet niet je vrienden/vriendinnen mee te nemen!

 

Woensdag 4 januari 
Woensdag 4 januari wordt de Kick off the new year training georganiseerd door Taekwon-Do School Martowirono. De training vindt plaats op 4 januari 2023 in gymzaal De Wimpel (De Wimpel 4 in Elburg). De training begint om 19:00 uur en duurt tot 20.30 uur. Er wordt een Teakwon-Do/ Kickboks training gegeven waarbij gewerkt wordt tegen bokszakken, stootpalen en andere targets. Tevens kan men zich uitleven op een beweegparcours waarin conform het 'Athletic Skills Model', op verschillende manieren bewogen kan worden. De training is toegankelijk voor iedereen (ook de ongetrainde deelnemer) die zich op een leuke manier in het zweet wil werken. 

Trek makkelijk zittende sportkleding aan, neem een handdoek en wat te drinken mee en Kick off the new year! Aanmelden kan tot en met 2 januari 2023 door te mailen naar info@tkdweb.nl of door te bellen naar 06-55834174 (Claudia Martowirono).

 

Proeftrainingen :

Tatsushin bokslessen 
Bij Tatsushin mogen twee gratis boksproeflessen worden gevolgd. De proeflessen mogen gevolgd worden tijdens de reguliere lessen. Boksen is voor jong en oud. Iedereen mag meetrainen bij Tatsushin. Ze zijn bezig met fit worden, weerbaar worden, samen trainen en voor jezelf trainen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Tatsushin.

Ballet 
Bij Gelderse Balletscholen kunt u een gratis en vrijblijvende proefles volgen. Iedereen is welkom. In de lessen werken we aan houding, kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie en muzikaliteit. En dat alles terwijl we klassieke balletoefeningen doen op mooie pianomuziek. Het plezier in dansen zorgt ervoor dat de hiervoor beschreven speerpunten van de les ‘als vanzelf’ aangeleerd worden.

De beginnersgroep voor volwassenen is op dinsdag om 20.00 uur en de geoefende groep volwassenen is op maandag om 20.15 uur. Voor meer informatie en voor meer lessen kunt u terecht op de website.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar de school via: info@gelderseballetscholen.nl of een telefoontje te doen naar 06-52225957.

Fitness 
Bij Fitness Studio Dekker kunt u een gratis proefweek sporten. Zo kunt u de sfeer in de sportschool proeven, maar ook de werkwijze ervaren en kennis maken met de trainers en materialen. Ben je na deze proefweek overtuigd? Dan kan je je inschrijven en betaal je hiervoor geen inschrijfgeld. Daarnaast zijn abonnementen bij Fitness Studio Dekker maandelijks opzegbaar, dus je zit niet vast aan een jaarcontract. Tevens zitten trainingsprogramma’s en de begeleiding aan de hand van een trainingsprogramma allemaal bij het abonnement inbegrepen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.

Recente nieuwsitems