Brengt je in beweging!

Nieuws

Gelderse Stimuleringsprijs

woensdag 25 oktober 2023

Heb je een goed idee om sport en/of bewegen te verbinden met de zorgsector of andersom? Dien dan nu een projectvoorstel in en maak kans op de Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat 2023. Sport en beweging zijn namelijk dé sleutels naar een gezondere en minder zorgafhankelijke samenleving. Initiatieven om zorg en sport te verbinden, om sport en bewegen in te zetten als medicijn en om de doorgeleiding van zorg naar sport (en vice versa) te stimuleren, komen in aanmerking voor de Stimuleringsprijs.

Het initiatief voor de Stimuleringsprijs komt van provincie Gelderland en de Gelderse Sport Federatie (GSF) en wordt uitgevoerd onder de vlag van het Gelders Sportakkoord. De meest aansprekende ideeën worden tijdens een feestelijk gala voorgelegd aan een vijfkoppige vakjury. De finalisten proberen hun idee dan via een korte presentatie (pitch) aan de vakjury te ‘verkopen’, enigszins vergelijkbaar aan het populaire tv-programma Dragons’ Den. De jury honoreert de beste ideeën met geldprijzen die kunnen oplopen tot 15.000 euro.

Projectplannen kunnen tot en met 31 december 2023 digitaal worden ingediend via stimuleringsprijs@gelderssportakkoord.nl.

Kijk op de website van GSF voor meer informatie! 

fitness | gezondheid.be

Recente nieuwsitems