Brengt je in beweging!

Nieuws

Blijven bewegen tijdens de lockdown

maandag 20 december 2021

Kinderen en volwassenen bewegen tijdens de lockdown veel minder. Er zijn minder mogelijkheden om te bewegen waardoor mensen ook minder bewegen en dit heeft gevolgen voor de gezondheid en de motoriek. Mocht jij de komende periode iets actiefs willen doen, hieronder een aantal tips:

Waar kun je aan deelnemen?
Nunspeet Beweegt organiseert de komende periode twee activiteiten waaraan je kunt deelnemen:

NunspeetBeweegt-Caching

Vanaf 24 december kun jij deelnemen aan NunspeetBeweegt-Caching (NB-Caching):  hét buitenspel van Nunspeet en omstreken! Een avontuurlijke zoektocht, waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon (met GPS functie) op zoek gaat naar zogenoemde NB-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code en ontdek wat deze plek nog meer te bieden heeft. Te land, ter zee of in het bos. Ze kunnen overal zitten!  Wil jij meer informatie, uitleg over het spel of het spel spelen? Klik dan op de LINK. Deelname is gratis.

Let's Start Fit

Van 3 t/m 9 januari kan jij meedoen met Let's Start Fit 2022! Start jij het nieuwe jaar ook gezond en fit!? Meld je dan nu aan en ontvang een starterspakket met daarin leuke uitdagingen, opdrachten en tips voor de hele week!
Tijdens deze week worden er ook verschillende activiteiten aangeboden, in samenwerking met verschillende partijen, om het nieuwe jaar fit en gezond te starten.
Aanmelden voor Let's Start Fit kan t/m 30 december via onze website. Schrijf je in via de LINK

 
Wat kun je zelf buiten of thuis doen?
Nunspeet Beweegt biedt verschillende dingen aan die je alleen of samen kunt doen:
 
YouTube kanaal
Op het YouTube kanaal van Nunspeet Beweegt staan verschillende spelletjes die je buiten kunt doen. Heb jij al eens een kijkje genomen? Als je op de link klikt kom je op ons kanaal uit. 
 
Challenges en opdrachten
In eerdere lockdowns heeft Nunspeet Beweegt iedereen uitgedaagd met verschillende Challenges. Ben jij benieuwd welke Challenges dit waren en wil jij deze nog een keer doen? Kijk dan op onderstaande Challenges:
 

Een frisse neus halen met een wandeling over de Veluwe
In de gemeente Nunspeet zijn super veel leuke een mooie wandelingen over de Veluwe. Zoek een leuke wandeling uit bij VVV Uit De Kunst

Ommetje: Download de app Ommetje en daag je gezin, vrienden of collega's uit! Maak een groep aan en verzamel punten door zoveel mogelijk Ommetjes te maken. Wie wint!? 

Uitkijktorens beklimmen
Beklim jij de klimtorens in Nunspeet voor een mooi uitzicht!?

Recente nieuwsitems