Brengt je in beweging!

Nieuws

Aftrap Sport- & Preventieakkoord

dinsdag 30 juni 2020

Graag nodigen wij jou uit voor de feestelijke aftrap van het Sport & Preventieakkoord op dinsdag 7 juli 2020 om 19.30 uur bij MHC Nunspeet (Sportlaan 9, Nunspeet).

Tijdens de bijeenkomsten in januari en februari hebben diverse partijen ideeën gelanceerd om in de gemeente Nunspeet meer mensen te stimuleren tot een gezonde en actieve leefstijl door te gaan bewegen en sporten. De ideeën staan nu op papier en het moment is aangebroken om aan de slag te gaan en daarvoor organiseren we dit feestje.

Vanaf 19.15 uur ben je van harte welkom en om 19.30 uur gaan we van start. We adviseren jullie makkelijk zittende kleding aan te trekken, want na de aftrap nodigen we jullie uit om mee te doen met een sportieve beweegactiviteit. Voor het fotomoment willen we jou vragen om een sportief of gezond attribuut mee te nemen als symbolisch aanknopingspunt. De individuele foto’s voegen we samen in een collage in plaats van een groepsfoto. 

In verband met de organisatie van de avond willen we je vragen om aan te melden, uiterlijk 3 juli. Dit kan door een mail te sturen naar Stefan de Weerdt via tnb@sportbedrijfnunspeet.nl

We hopen dat veel betrokken partijen aanwezig zullen zijn deze avond en graag tot 7 juli!

Recente nieuwsitems