Brengt je in beweging!

Nieuws

Visie avonden voor clubbestuurders

woensdag 27 september 2023

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezing zal het Register voor Verenigingsbestuurders (RVVB) samen met Belangen Organisatie Amateurvoetbal (BAV)  in tien steden verspreid over Nederland visie-avonden organiseren. Bent u verenigingsbestuurder en wilt u meedenken over de visie voor het verenigingsleven 2028 en wat de nieuwe regering voor sportverenigingen kan betekenen? BAV en RVVB willen onderhandelaars van het nieuwe regeerakkoord input geven vanuit zoveel mogelijk sportverenigingen.

Graag gaan wij dieper in op waar sportverenigingen en hun bestuurders aandacht voor willen hebben, ondersteund in willen worden of uitdagingen en oplossingen zien in de toekomst. Denk aan professionalisering, bestaanszekerheid, vrijwilligers(vergoedingen), accommodaties, verduurzaming, subsidies, verenigingsondersteuning, veiligheid, ledenwerving, financiering etc. We horen graag uw zienswijze en visie op de toekomst van het verenigingsleven. 


De rondgang wordt vanuit RVVB en BAV kosteloos georganiseerd. Op diverse avonden zijn er ook Tweede Kamerleden aanwezig. Consumpties worden door ons vergoed. 
Meer informatie over het aanmelden en de bijeenkomsten is te vinden via de website van de RVVB


Recente nieuwsitems