Brengt je in beweging!

Nieuws

Start beginners wandelgroep

maandag 13 februari 2023

Starten met bewegen of meer gaan bewegen in 2023. Een goed voornemen, maar soms best lastig om een begin te maken. Wilt u die stap zetten? Dan is meedoen met de beginners wandelgroep een goede start. Ook wanneer u vanwege chronische aandoeningen niet altijd mee kunt komen in het reguliere sport- en beweegaanbod bent u van harte welkom.

Onder begeleiding van de praktijkondersteuner Marianne Meijer, fysiotherapeut Jiska van Boven, leefstijlcoach Ellen Drost en sportprofessional Annemarie van Deelen gaat u met de groep één keer per week samen wandelen. In een periode van 20 weken worden de wandelingen opgebouwd in lengte en duur. U wandelt iedere week dus een stukje verder, zo werken we met elkaar toe naar een mooie afstand. Wandelen heeft vele voordelen voor uw gezondheid. Door wekelijks deel te nemen aan de wandelingen, kunt u er een goede gewoonte van maken.

Op dinsdag 4 april gaat de groep van start. We verzamelen om 09.50 uur bij het Transferium (Plesmanlaan 2, Nunspeet) en om 10.00 uur start de wandeling. Voor deelname vragen we een eenmalige bijdrage van € 15,- per persoon. Hiervoor kunt u wekelijks meewandelen en krijgt u een leuke attentie voor deelname. Aanmelden voor de wandelgroep kan door een mail te sturen naar Marianne Meijer: mariannemeijer@huisartsendeenk.nl.  

Wilt u eerst meer informatie over de wandelgroep of het traject? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 21 maart 2023 om 16.00 uur bij WOC Binnenhof.   

 

 

Recente nieuwsitems