Brengt je in beweging!

Nieuws

Stuif 'es in! meivakantie

donderdag 6 mei 2021

Tijdens de meivakantie was er weer twee keer een Stuif 'es in! voor de leerlingen van de basisschool. Op woensdag 28 april was de Stuif 'es in Nunspeet en op donderdag 6 mei was de Stuif 'es in! Elspeet. 

Stuif 'es in! Nunspeet

Op woensdag 28 april vond de Stuif 'es in! Nunspeet plaats op sportpark de Wiltsangh. Het programma bestond zoals altijd in twee delen. In de ochtend waren de kinderen van groep 3 t/m 5 aan de beurt en in de middag de kinderen van groep 6 t/m 8. Met een totaal van 55 kinderen was het een geslaagde editie! De kinderen hebben zich in het zweet gesport tijdens een tennisclinics van NTC De Wiltsangh, een korfbalclinic van KV Hellas '63 en de Hollandse Spelen zoals touwtrekken en zaklopen!


Stuif 'es in! Elspeet

Op donderdag 6 mei vond de Stuif 'es in! Elspeet plaatst op het speelveld tegenover sportpark Op De Heide. Het programma was van 10:00 tot 11:30 en is altijd in samenwerking met BSO Vrij Spel uit Elspeet. Met een totaal van 22 kinderen was ook dit weer een geslaagde editie! De kinderen hebben genoten van mountainbiken door het bos, jeux de boules, steen papier schaar, de kabelbaan en nog veel meer spelletjes!

Recente nieuwsitems