Brengt je in beweging!

Nieuws

Stuif 'es in! voorjaarsvakantie was een feestje!

maandag 1 maart 2021

Tijdens de voorjaarsvakantie was er weer de stuif 'es in!. Tijdens deze editie kon er geen gebruikt gemaakt worden van de sportzalen in verband met de corona maatregelen. Gelukkig zat bij beide dagen het weer mee en konden beide dagen doorgaan!

Stuif 'es in! Elspeet - dinsdag 23 februari

Op dinsdag 23 februari was de Stuif 'es in! Elspeet. Op het schoolplein van basisschool Boaz-Jachin hebben ongeveer 40 kinderen verschillende beweegactiviteiten gedaan met de begeleiders van Nunspeet Beweegt. Ook was er een groepje van BSO Vrij Spel aanwezig.
De kinderen hebben tijdens de zonnige ochtend genoten van verschillende activiteiten als stoepranden, tikspelletjes, voetbal, kubb en nog veel meer! 


Stuif 'es in! Nunspeet - woensdag 24 februari

Op woensdag 24 februari was de Stuif 'es in! Nunspeet. Bij hockeyvereniging MHC Nunspeet op sportpark de Wiltsangh hebben 60 kinderen, verveeld over twee groepen, drie activiteiten gedaan. In de ochtend waren de kinderen uit groep 3 t/m 5 aan de beurt en in de middag waren dat de kinderen uit groep 6 t/m 8.
Tijdens het programma hebben de kinderen drie activiteiten gedaan. Zo was er een hockeyclinic van MHC Nunspeet, een voetbalclinic van VV Nunspeet en het spel Levend Stratego onder begeleiding van Nunspeet Beweeegt. 

Recente nieuwsitems