Brengt je in beweging!

Nieuws

Update activiteiten Nunspeet Beweegt

woensdag 16 december 2020

Vanwege de nieuwe maatregelen volgt hier een update over de activiteiten van Team Nunspeet Beweegt .

Natuurlijk Samen Spelen
In ieder geval t/m woensdag 30 december staan wij niet met onze Stella bakfiets op een speelveld in Nunspeet.
Om het buitenspelen te blijven stimuleren zullen we op woensdag online activiteiten onder de aandacht brengen die je buiten kunt doen. Wij hebben voor deze woensdag een paar leuke speltips om zowel alleen als samen lekker buiten te spelen:

Stoepkrijt parcours: klik hier voor de uitleg 
Levend kwartet: klik hier voor de uitleg 
Bootcamp: klik hier voor de uitleg 
Bal challenge: klik hier voor de uitleg

Stuif ‘es in
Op woensdag 23 december staat de Stuif ‘es in voor de groepen 3 t/m 8 op het programma. Deze activiteit kan helaas niet doorgaan. Alle deelnemers die zich hadden ingeschreven zijn via een mail op de hoogte gebracht. We kijken naar een mogelijk alternatief zodat er in de kerstvakantie mogelijk toch nog iets voor de jeugd georganiseerd kan worden. Houd hiervoor onze Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws.

Let’s Start Fit 2021
Op 2, 6, 7 en 8 januari staat het evenement Let’s Start Fit gepland. Tijdens dit evenement zijn verschillende activiteiten gepland. Helaas kunnen de volgende activiteiten niet doorgaan:

- Nieuwjaarsplons

- Natuurlijk Samen Spelen - Fortnite 
De activiteit binnen gaat niet door. Er wordt gekeken naar een alternatief om dit buiten te kunnen doen. Houd onze social media hiervoor in de gaten.

- Ouder-kind bootcamp

- Bewegen voor senioren bij WOC de Binnenhof

- Mountainbike clinics

Om toch het nieuwe jaar fit te kunnen starten gaan we van 4 t/m 8 januari via Facebook en Instagram leuke en uitdagende beweegchallenges en gezonde tips posten.

 

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen 

Recente nieuwsitems