Brengt je in beweging!

Nieuws

Overzicht activiteiten tijdens de herfstvakantie

vrijdag 23 oktober 2020

Tijdens de herfstvakantie waren er weer verschillende sportieve activiteiten georganiseerd door Nunspeet Beweegt i.s.m. verschillende partijen.

Stuif 'es in Nunspeet

Woensdag 21-10 was de Stuif ‘es in Nunspeet. De Stuif ‘es in was verdeeld in twee rondes. Van 11:00 tot 12:00 konden de groepen 3 t/m 5 sporten en van 13:00 tot 14:00 konden de groepen 6 t/m 8 sporten. Op het programma stond deze keer een Obstakel Run. De kinderen moesten zich zo snel mogelijk over een stormbaan verplaatsen en tijdens het parcours moesten ze nog meer doen zoals mikken, balanceren, slalommen en klimmen en klauteren. Omdat er veel aanmeldingen waren zijn de groepen gesplitst waardoor er één groep de Obstakel Run deed en de andere groep deed in de kleine zaal verschillen spelletjes waarbij ze zelf mochten kiezen wat ze gingen doen. Halverwege was er even een korte pauze waar de kinderen konden genieten van een bekertje water en een stukje fruit om vervolgens te wisselen van zaal en weer door te gaan!
De Stuif ‘es in was met rond de 100 kinderen deze herfstvakantie een groot succes! Hou onze social media in de gaten wanneer de volgende Stuif ‘es in weer is.

 

Ouder-kind bootcamp Veluwe Fit

Woensdag 21-10 was er een ook ouder-kind bootcamp. De bootcamp werd gegeven door Veluwe Fit. Verdeeld over twee groepen waren er rond de 40 deelnemers die zich flink in het zweet hebben gewerkt. De bootcamp vond plaats bij de Zandeplas. Een mooie plek om samen met elkaar lekker te bewegen! Na afloop van de bootcamp kregen de deelnemers ook nog een bidon van Nunspeet Beweegt mee naar huis.

De foto's zijn gemaakt door: Miriam Esther Photography

 

Stuif 'es in Elspeet

Donderdag 22-10 was de Stuif 'es in Elspeet. I.s.m. Vrij Spel Peutergroepen en BSO wordt dit altijd georganiseerd. Van 10:30 tot 12:00 konden de kinderen verschillende activiteiten doen. Zo stond er tien tellen in de rimboe, voetbal en hockey op het programma. In totaal waren en rond de 30 kinderen aanwezig. Een mooi aantal voor een geslaagde sportochtend! 

 

 

Voor de Aftermovie van onze activiteiten tijdens de herfstvakantie verwijzen wij u door onze Facebook pagina:

https://www.facebook.com/550423101754784/videos/564548064349925/ 

 

Recente nieuwsitems