Brengt je in beweging!

Nieuws

Jong en oud in beweging tijdens zomerprogramma Nunspeet Beweegt

dinsdag 1 september 2020

Tijdens de zomervakantie waren er allerlei activiteiten waardoor jong en oud in beweging kon blijven. Zo organiseerde Nunspeet Beweegt in de eerste week van augustus twee sportdagen en konden de kinderen de hele zomervakantie mee doen met de activiteit Natuurlijk Samen Spelen.

Op maandag 3 augustus was er een sportdag voor de jeugd. De kinderen konden verschillende activiteiten doen zoals een hockeyclinic van MHC Nunspeet, op de stormbaan, Minuutje Het Spel, goalball en nog veel meer! Ruim 50 kinderen waren bij deze sportdag aanwezig.


Op woensdag 5 augustus was er een sportochtend voor de senioren. 15 senioren hebben zich tijdens de warme ochtend flink in het zweet gewerkt tijdens walking football, walking hockey en aangepast volleybal. De sportochtend was erg geslaagd en voor herhaling vatbaar!

 

 

De activiteit Natuurlijk Samen Spelen is tijdens de zomervakantie doorgezet. Elke woensdagmiddag stonden wij met onze Stella bakfiets ergens op een speelveld in Nunspeet om samen met de kinderen verschillende beweegactiviteiten te doen. Bij slecht weer zijn we naar gymzaal De Brake verplaatst. 


Daarbij zijn wij ook een keer naar Hulshorst, Vierhouten en Elspeet geweest om met de kinderen beweegactiviteiten te doen.

Recente nieuwsitems