Brengt je in beweging!

Nieuws

Gelderse online Koningsspelen groot succes!

dinsdag 28 april 2020

Vrijdag 24 april heeft de eerste maar hopelijk ook de laatste editie van de online Koningsspelen plaatsgevonden. Met meer dan 30 gemeentes in de provincie Gelderland hebben combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches in allerlei gemeentes in een korte tijd toch nog een geslaagde Koningsspelen georganiseerd. Zo ook in de gemeente Nunspeet. Met zijn allen hebben wij er een super leuke en sportieve ochtend van gemaakt!

Met een mooie blauwe lucht en een lekker zonnetje begon de dag al goed! Het programma vond plaats van 9:00 tot 12:00 uur. Kinderen konden via de Facebook pagina of het YouTube kanaal van Nunspeet Beweegt het programma volgen.

De ochtend begon met een gezamenlijke warming-up via Omroep Gelderland. Na de warming-up werd ieder half uur een nieuwe activiteit geplaatst die de kinderen vanuit huis of buiten konden doen. Zo konden de kinderen een uitdagend stoepkrijt parcours tekenen en uitvoeren en werden door de sportaanbieders IDance ,VV Nunspeet en zwembad De Brake ook nog super leuke activiteiten aangeboden voor de kinderen. De ochtend werd feestelijk afgesloten door topsport kok Erik te Velthuis. Hierbij werden de kinderen uitgedaagd een gezonde lunch te maken.

Tijdens de online Koningsspelen waren verschillende razende reporters van Nunspeet Beweegt onderweg om langs de kinderen te gaan die zich hadden aangemeld voor dit evenement. De kinderen konden laten zien wat ze aan het doen waren en kregen van ons een lekker glaasje water en een klein cadeautje.

Wij bedanken in het bijzonder IDance, VV Nunspeet en zwembad De Brake voor het invullen van het programma. Ook bedanken wij RTV Nunspeet voor de ondersteuning bij deze editie van de Koningsspelen.

Mocht je dit nou gemist hebben? Geen zorgen! Het hele programma is nog steeds te vinden op onze Facebook pagina en ons YouTube kanaal. Zo kun je de activiteiten nog een keer spelen!

 

Team Nunspeet Beweegt

Klik hier om je op te geven

Recente nieuwsitems