Brengt je in beweging!

Nieuws

Traktatiemiddag bij Albert Heijn

vrijdag 1 maart 2019

Afgelopen woensdag 27 februari heeft Albert Heijn Nunspeet in samenwerking met Nunspeet Beweegt een feestelijke en gezonde middag georganiseerd. Kinderen van verschillende leeftijden konden tussen 14.00 en 16.00 uur gezonde traktaties maken. Ruim dertig kinderen gingen naar huis met een smakelijke traktatie! 'Voor een eerste traktatiemiddag was het een enorm succes, wij zijn positief verrast! Absoluut voor herhaling vatbaar. Als Albert Heijn willen we ook uitstralen dat we gaan voor een gezonde omgeving, daar sluiten deze activiteiten mooi bij aan,' aldus de filiaalmanager van de Albert Heijn.

Zowel ouders als kinderen waren onder de indruk hoe makkelijk het kan zijn om een gezonde,  leuke en lekkere traktatie te maken! Wil je ook inspiratie voor gezonde traktaties? Neem een kijkje op http://www.gezondtrakteren.nl/

De trakatiemddag is onderdeel van de campagne Gezond Tussend'ooren, waarbij ouders gestimuleerd worden een gezond tussendoortje mee tegeven aan hun kinderen naar het kinderdagverblijf en school.

 

Recente nieuwsitems