Brengt je in beweging!

Nieuws

Nunspeet Beweegt een groot succes

donderdag 20 september 2018

Van 15 t/m 29 september is het de Nationale Sport Week. Uiteraard zijn deze sportieve weken niet compleet zonder het evenement Nunspeet Beweegt. Inmiddels kan terug worden gekeken op een succesvol evenement. 

 

Nunspeet Beweegt

Tijdens Nunspeet Beweegt staat sportkennismaking centraal. Diverse verenigingen zijn aanwezig op het marktplein om kinderen kennis te laten maken met diverse verenigingen. Dit jaar waren Energysport, Gelderse Balletschool, schermvereniging SV Valiant, Tennisvereniging Hulshorst, Zwem- en Waterpolo vereniging Z&PC en hockeyvereniging MHC Nunspeet van de partij. Allen verzorgden een leuke clinic waaraan kinderen konden mee doen. Sportdeelname werd gestimuleerd door het uitdelen van een stempelkaart, kinderen konden een stempel verdienen als zij meededen aan de clinic van de vereniging en bij een volle spaarkaart ontvingen zij hier een beloning voor. 

Grote opkomst

Ruim 200 kinderen hebben enthousiast meegedaan aan clinic's, geraced over de stormbaan en genoten van gezonde snacks De organisatie hoopt vanuit het huidige concept verder te groeien en volgend jaar op een nog grotere opkomst van zowel deelnemers als vereningen!

Kies je Sport

Aansluitend op Nunspeet Beweegt kunnen kinderen proeflessen nemen bij verschillende verenigingen. Diverse verenigingen gooien hun deuren open en heten iedereen welkom om eens een kijkje te nemen. Inschrijven voor de Kies-Je-Sport-lessen kan via deze link

 

Klik hier om je op te geven

Recente nieuwsitems