Brengt je in beweging!

Watersportvereniging Veluwemeer

De Watersportvereniging Veluwemeer is een vereniging met ongeveer 100 leden en legt de nadruk op het verzorgen van zeiltrainingen, waardoor vooral jeugd in aanraking komt met de watersport.

Sinds 2004 heeft de vereniging een fraaie locatie op het zogenaamde surfstrand bij Nunspeet aan het Veluwemeer. Het is een unieke plek aan het (veilige) ondiepe deel van het meer. De hedendaagse vereniging heeft een aantal vaste programma elementen en terugkerende activiteiten.

Voor de jeugd het optimistzeilen en jongste jeugd de otterclub, een gevarieerd programma met een scala aan watersport activiteiten. De instructeurs zijn allen intern opgeleid, de ervaren optimistzeilers hebben naast de instructeurs een belangrijke ondersteunende rol binnen de Otterclub.

Dikke pret is het de eerste 2 weken van de zomervakantie dan zijn de “zomerkampen” kids van 7-10 jaar volgen dan een dagprogramma waar het optimistzeilen centraal staat.

Ons herkenbare blauwe clubhuis is op de woensdagavond het vertrekpunt voor de volwassenleden om gezamenlijk een baantje te raggen op het water. Na afloop biertje/wijntje, hapje en een goed gesprek bij zonsondergang typeert de gemoedelijke omgang binnen de vereniging.

Kennismakingsaanbod van Watersportvereniging Veluwemeer

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.