Brengt je in beweging!

Drink water campagne » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Drink water campagne
Sport: Buurtsportcoach/ combinatiefunctionaris

Buurtsportcoach/combinatiefunctionaris is natuurlijk geen 'tak van sport'. Echter er werken zoveel buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen met het sportpas.nl systeem dat het voor ons handig is om deze professionals een plek te geven. De buurtsportcoach onderscheidt zich door zijn verscheidenheid. Vaak is het iemand met een bevoegdheid tot het geven van lessen bewegingsonderwijs. Hij is dus specialist in het geven en begeleiden van lessen bewegingsonderwijs of trainingen bij de club. Daarnaast is hij/zij verbinder, spin in het web en proberen ze organisaties op het terrein van bewegen, sport en cultuur bij elkaar te brengen.

Periode: zondag 14 juni 2020 t/m zaterdag 20 juni 2020
Kosten (voor de gehele cursus): 0,00
E-mail adres sportaanbieder: n.bakker@sportbedrijfnunspeet.nl
Accommodatie: op School
Groep(en): 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,
Publicatiedatum: woensdag 24 juli 2019

Omschrijving

Met de campagne DrinkWater maakt Jongeren Op Gezond Gewicht water drinken gemakkelijk en aantrekkelijk. Bestaande kranen, waterkoelers, watertappunten en waterflesjes worden zichtbaar en toegankelijk gemaakt.

 

Ga jij met jouw klas de uitdaging aan voor de #7dagenwaterchallenge?! Uiteraard wordt jouw klas goed voorbereid en voorzien van materialen om de challenge vol te houden!