Brengt je in beweging!

Slaap Lekker » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Slaap Lekker
Sport: Buurtsportcoach/ combinatiefunctionaris

Buurtsportcoach/combinatiefunctionaris is natuurlijk geen 'tak van sport'. Echter er werken zoveel buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen met het sportpas.nl systeem dat het voor ons handig is om deze professionals een plek te geven. De buurtsportcoach onderscheidt zich door zijn verscheidenheid. Vaak is het iemand met een bevoegdheid tot het geven van lessen bewegingsonderwijs. Hij is dus specialist in het geven en begeleiden van lessen bewegingsonderwijs of trainingen bij de club. Daarnaast is hij/zij verbinder, spin in het web en proberen ze organisaties op het terrein van bewegen, sport en cultuur bij elkaar te brengen.

Periode: maandag 16 maart 2020 t/m vrijdag 20 maart 2020
Kosten (voor de gehele cursus): 0,00
E-mail adres sportaanbieder: n.bakker@sportbedrijfnunspeet.nl
Accommodatie: Op School
Groep(en): 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,
Publicatiedatum: woensdag 24 juli 2019

Omschrijving

Goed en voldoende slapen is essentieel voor een gezonde leefstijl. Daarom kan je ook de slag met het vierde JOGG-thema ‘Slaap Lekker!’. Met dit thema benadrukken we het, soms onderschatte, belang van voldoende en kwalitatief goede slaap.

 

 

 

Indien u mee wilt doen aan de campagne doet uw school in elk geval mee aan de grote regionale Slaapquizzz, aanvullend kunt u middels materiaal er in de klas ook aandacht aan besteden.