Brengt je in beweging!

Naschools aanbod

Buiten schooltijd biedt Nunspeet Beweegt ook verschillende activiteiten aan:

BUITENSPELEN in de wijk

Nunspeet Beweegt stimuleert het buitenspelen! Daarom organiseren wij de activiteit Buitenspelen in de wijk de zomer en wintereditie. 

In 2023 kan jij in de maanden maart tot en met september kan lekker buitenspelen samen met Nunspeet Beweegt tijdens de zomereditie. In de maanden november tot en met januari kan jij lekker buitenspelen samen met Nunspeet Beweegt tijdens de wintereditie. Op verschillende plekken in de gemeente Nunspeet zijn wij te vinden! Kijk naar onderstaande tabel om te weten wanneer wij waar staan. Hou onze Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste info over buitenspelen in de wijk. 

September

Wanneer?

Waar?

Tijd

Woensdag 20 september

Nationale Sportweek

Speelveld naast de Petraschool, Nunspeet

14:00 tot 15:00 uur

 

 
Stuif 'es in!

Ook in de vakanties hoef je niet stil te zitten! In Elspeet en Nunspeet organiseert Nunspeet Beweegt de Stuif 'es in! in samenwerking met verschillende sportaanbieders en BSO's. 

Nunspeet

Locatie: Sport- en recreatiecentrum de Brake of Sportpark de Wiltsangh

De activiteit is verdeeld in twee groepen:

Groep 1: groep 3 t/m 5

Groep 2: groep 6 t/m 8

Elspeet

Locatie: Sporthal Op de Heide

Groep 1 t/m 8

De datums en tijden per vakantie worden vermeld op onze Facebook pagina.

 

 

 

 

Tijdens de Stuif es In! kunnen foto’s en video’s worden gemaakt door medewerkers/stagiaires van Team Nunspeet Beweegt. Dit beeldmateriaal kan gebruikt worden voor een verslag van het evenement op social media, de website en/of de nieuwsbrief van Nunspeet Beweegt. Wij plaatsen geen beeldmateriaal waardoor deelnemers schade kunnen ondervinden en vermelden geen namen. Deelnemers kunnen wel herkend worden op de foto’s. Deelnemers kunnen tijdens het evenement bij medewerkers van Team Nunspeet Beweegt aangeven als zij niet op de foto/video willen.