Brengt je in beweging!

Naschools aanbod

Buiten schooltijd biedt Nunspeet Beweegt ook verschillende activiteiten aan:

Natuurlijk Samen Spelen

Elke woensdag (m.u.v. van de vakanties) staat Nunspeet Beweegt met haar bakfiets in de wijken van gemeente Nunspeet. Van 14:00 tot 15:30 uur kunnen kinderen aansluiten om verschillende sportieve activiteiten te spelen. 
Aan het begin van de week maakt Nunspeet Beweegt via Facebook en Instagram bekend op welk speeldveld zij op woensdag staan.

 

 

Stuif 'es in!

Ook in de vakanties hoef je niet stil te zitten! In Elspeet en Nunspeet organiseert Nunspeet Beweegt de Stuif 'es in! in samenwerking met verschillende sportaanbieders en BSO's. 

Nunspeet

Locatie: Sportcentrum de Brake of sportpark de Wiltsangh

De activiteit is verdeeld in twee groepen:

Groep 1: groep 3 t/m 5

Groep 2: groep 6 t/m 8

Elspeet

Locatie: Sporthal Op de Heide

Groep 1 t/m 8

De datums en tijden per vakantie worden vermeld op onze Facebook pagina.

 

 

 

 

Tijdens Natuurlijk Samen Spelen en Stuif es In! kunnen foto’s en video’s worden gemaakt door medewerkers/stagiaires van Team Nunspeet Beweegt. Dit beeldmateriaal kan gebruikt worden voor een verslag van het evenement op social media, de website en/of de nieuwsbrief van Nunspeet Beweegt. Wij plaatsen geen beeldmateriaal waardoor deelnemers schade kunnen ondervinden en vermelden geen namen. Deelnemers kunnen wel herkend worden op de foto’s. Deelnemers kunnen tijdens het evenement bij medewerkers van Team Nunspeet Beweegt aangeven als zij niet op de foto/video willen.