Brengt je in beweging!

Naschools aanbod

Buiten schooltijd biedt Nunspeet Beweegt ook verschillende activiteiten aan:

Natuurlijk Samen Spelen

Elke woensdag (m.u.v. vakanties) van 14.00 tot 15:30 uur kan je komen buitenspelen met Nunspeet Beweegt. We verzorgen verschillende activiteiten over diverse speelveldjes door heel Nunspeet heen. Voor meer informatie zie ook onze facebook!

 

 


Stuif 'es in!

Ook in de vakanties hoef je niet stil te zitten! In Elspeet en Nunspeet verzorgen we verschillende activiteiten in samenwerking met sportaanbieders. 

Nunspeet

Locatie: Sportcentrum de Brake

11.00-12.00 uur: leeftijd groep 3 t/m 5

13.00-14.00 uur: leeftijd groep 6 t/m 8

Elspeet

Locatie: sporthal op de Heide

10.30-12.00 uur: leeftijd groep 1 t/m 8

De datums per vakantie worden vermeld op onze Facebook pagina en zijn ook te vinden op de Natuurlijk Samen Spelen poster.

 

 

 

 

Tijdens Natuurlijk Samen Spelen en Stuif es In! kunnen foto’s en video’s worden gemaakt door medewerkers/stagiaires van Team Nunspeet Beweegt. Dit beeldmateriaal kan gebruikt worden voor een verslag van het evenement op social media, de website en/of de nieuwsbrief van Nunspeet Beweegt. Wij plaatsen geen beeldmateriaal waardoor deelnemers schade kunnen ondervinden en vermelden geen namen. Deelnemers kunnen wel herkend worden op de foto’s. Deelnemers kunnen tijdens het evenement bij medewerkers van Team Nunspeet Beweegt aangeven als zij niet op de foto/video willen.