Brengt je in beweging!

Koningsspelen » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Koningsspelen
Sport: Buurtsportcoach/ combinatiefunctionaris

Buurtsportcoach/combinatiefunctionaris is natuurlijk geen 'tak van sport'. Echter er werken zoveel buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen met het sportpas.nl systeem dat het voor ons handig is om deze professionals een plek te geven. De buurtsportcoach onderscheidt zich door zijn verscheidenheid. Vaak is het iemand met een bevoegdheid tot het geven van lessen bewegingsonderwijs. Hij is dus specialist in het geven en begeleiden van lessen bewegingsonderwijs of trainingen bij de club. Daarnaast is hij/zij verbinder, spin in het web en proberen ze organisaties op het terrein van bewegen, sport en cultuur bij elkaar te brengen.

Periode: vrijdag 17 april 2020 t/m vrijdag 17 april 2020
Kosten (voor de gehele cursus): 0,00
E-mail adres sportaanbieder: tnb@sportbedrijfnunspeet.nl
Accommodatie: Sportpark de Wiltsangh
Groep(en): 7, 8,
Publicatiedatum: woensdag 24 juli 2019

Omschrijving

Op vrijdag 17 april organiseert Nunspeet Beweegt wederom de Koningsspelen. Vergeet u niet zelf uw Koningsontbijt te bestellen voor een gezellig ontbijt op uw school?

 

Voor meer informatie over deze campagne kunt u contact opnemen met Nunspeet Beweegt via tnb@sportbedrijfnunspeet.nl