Brengt je in beweging!

NB Caching Olympics

Welkom bij NB-caching van Nunspeet Beweegt: hét buitenspel van Nunspeet en omstreken! Een avontuurlijke zoektocht, waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon (met GPS functie) op zoek gaat naar zogenoemde NB-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code en ontdek wat deze plek nog meer te bieden heeft. Te land, ter zee of in het bos. Ze kunnen overal zitten!

Tijdens de Zomervakantie hebben we een speciale NB-caching Olympics! Bij elke cache staan vragen in verschillende niveaus die je kan beantwoorden. 

Let op: NB-caching Olympics is te spelen vanaf maandag 15 juli t/m zondag 25 augustus.

Start bij de receptie van de Wiltsangh 
Haal bij de receptie van Sportief Recreatiecentrum een antwoordenblad op. Dit kan tijdens openingstijden van 9:00 tot 16:00 uur. Doe je dit buiten openingstijden gebruik dan pen en papier of noteer het in je notities van je mobiel. Bij elke Cache krijg je een vraag over de Olympische Spelen die je kan beantwoorden op het antwoordenformulier. Lever het formulier na de speurtocht weer in bij de receptie of maak er als de receptie niet meer open is een foto van en mail dit naar m.vanzandbergen@sportbedrijfnunspeet.nl. 

Volg onderstaande stappen om te starten met de NB-Caching Olympics.

Hoe werkt het?

  1. Is je telefoon opgeladen? Open de landkaart op je telefoon (via de link onderaan deze pagina). Er verschijnt een landkaart met daarop 10 Nunspeet Beweegt logo’s. Bij zo'n logo zit een zogenoemde NB-cache verstopt. 
  2. Navigeer naar een NB-cache. Een voorbeeld van een NB-cache bordje zie je op de afbeelding hiernaast. 
  3. Op elke NB-cache staat een QR-code. Scan de QR-code en ontdek wat deze locatie nog meer te bieden heeft.
  4. Kan je het bordje écht niet vinden, kijk dan in de omschrijving van de NB-cache. Dit doe je door op het Nunspeet Beweegt logo te klikken dat bij de locatie hoort. Zo krijg je een hint te zien waar het bordje verstopt is. 
 
Spelregels:
  • De bordjes hangen op makkelijk begaanbare plekken. Je hoeft dus geen wegen over te steken of over hekken te klimmen. Denk aan je eigen en aan andermans veiligheid!
  • Probeer eerst zelf goed te zoeken. Mocht je het bordje echt niet kunnen vinden, kijk dan in de omschrijving van de NB-cache.
  • De bordjes niet bekladden of weghalen. Zo houden we het leuk voor iedereen.
  • Houd de URL van de bordjes geheim zodat iedereen zelf moet zoeken.

Vergeet niet een toffe foto/video te maken en Nunspeet Beweegt te taggen op Facebook en Instagram. Gebruik #NunspeetBeweegt en #NBcaching. Wij zijn benieuwd of het jullie allemaal lukt!

 

Heb jij alle caches gevonden?

Goed gedaan! Jij hebt nu op een leuke manier je eigen gemeente ontdekt! Maar je bent nog niet klaar, je kan ook verder van huis JOGG-caches zoeken! Via de regio landkaart kom je op een landkaart met alle JOGG-caches in de regio Noord-Veluwe.

Heel veel succes en plezier!


Via onderstaande links vind je de landkaarten: 
 
Landkaart Nunspeet 

Regio landkaart