Brengt je in beweging!

Kies je sport, voel je fit!

Het sport- en beweegprogramma Kies je sport, voel je fit! is een programma van 8 weken waarin iedere week twee verschillende activiteiten worden aangeboden. Veelzijdig bewegen is daarbij het uitgangspunt, waarbij een combinatie wordt gemaakt van sportactiviteiten en activiteit met aandacht voor kracht, balans, houding of spel. Deelnemers kunnen op die manier kennis maken met sporten, andere mensen ontmoeten en tevens werken aan de lichamelijke en mentale fitheid. Het programma richt zich op volwassenen van 55 jaar en ouder. 

Voor mensen die twijfelen over hun fitheid of fysieke gesteldheid is het mogelijk om deel te nemen aan een gratis fittest. Aanmelden voor de fittest kan door een mail te sturen naar Annemarie van Deelen 

Het is mogeiljk om het volledige programma te volgen, maar het is ook mogelijk om kennis te maken met enkele sporten uit het programma.

Aanmelden voor het programma of een activiteit kan door een mail te sturen naar Annemarie van Deelen 

 

Kies je sport, voel je fit! is een initiatief vanuit Stichting Welzijn NunspeetVan der Meijden Fysiotherapie, GGD Noord- en Oost-Gelderland en de verschillende sportaanbieders. Het initiatief is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit Nunspeet Sportief & Gezond.