Brengt je in beweging!

Nieuws

Wandelweken start 8 juni 2022

woensdag 8 juni 2022

Wandelen is een ontzettend simpele maar uiterst effectieve manier om je gezondheid, humeur en geest een flinke positieve boost te geven! Wandelen verbetert de conditie, is goed voor de botten, versterkt je spieren en is goed voor de geest. Redenen genoeg om tijdens de wandelweek een keer mee te wandelen met één van onderstaande wandelgroepen.   

Powerwalkingclub Nunspeet  
Samen lopen in een stevig tempo met tussendoor spierversterkende oefeningen, onder enthousiaste leiding van Ellen Drost. Powerwalking is Fit & Fun, lekker bewegen in de buit enlucht samen met anderen!

Woensdag 8 juni  

 9.00 uur en  19.30 uur  

Vrijdag 10 juni  

 9.00 uur  

Woensdag 15 juni   

 9.00 uur  

 
Wandelgroep met chronische klachten 
Wilt u wel gaan wandelen, maar komt het er niet van? Of vindt u het niet prettig om alleen op pad te gaan? Wandel samen met de praktijkondersteuner Marianne Meijer mee met de wandelgroep van Huisartsen Zorgplein de Enk. Voor mensen met diabetes, COPD, hoge bloeddruk, overgewicht, eigenlijk voor iedereen die meer wil bewegen!  

Dinsdag 14 juni  

 1 3 .00  uur  

Donderdag 16 juni   

 16.30 uur  

Maandag 20 juni  

 19. 0 0 uur  


Actieve gezinswandeling

Bewegen is gezond, dat weten we allemaal of je nu 8 of 80 bent. Als we dagelijks een half uurtje wandelen is dat goed voor onze conditie, ons lichaamsgewicht, ons hart, onze bloedvaten, longen, botten, spieren, rug en hersenen. Daarnaast wordt je humeur ook beter van wandelen. Maar waarom is bewegen nu belangrijk?  

Tijdens deze informatieve en interactieve wandeling leg je samen een route af waarin je verschillende opdrachten uitvoert en vragen beantwoordt. Zo ben je zowel in beweging en leer je daarnaast ook verschillende dingen over het belang van bewegen en het menselijk lichaam. Je loopt deze wandeling samen met je gezin en ook opa's en oma's zijn van harte welkom! 

Woensdag 22 juni

 13.00 uur

 
Wilt u graag een keer mee wandelen met één van de wandelgroepen tijdens de wandelweek ?  
Aanmelden kan via:
nunspeetwandelt@gmail.com  met vermelding van naam, telefoonnummer en activiteit.

Recente nieuwsitems