Brengt je in beweging!

Nieuws

Let's Start Fit

dinsdag 5 november 2019

Nunspeet gaat het nieuwe jaar goed van start met Let's Start Fit! Op 2 januari 2020 trappen wij af met de Nieuwjaarsplons voor het hele gezin in zwembad De Brake. Rondom de Nieuwjaarsplons zijn er allerlei activiteiten, er zijn verschillende prijzen te winnen en je gaat naar huis met een goodiebag. Hou de website en facebook in de gaten voor meer informatie over dit spetterende feest!

Op vrijdag 3 januari organiseren we samen met fysiotherapiepraktijk Louwen en Muilwijk een beweegles voor senioren. Ons doel is om senioren met plezier te laten bewegen, onder begeleiding van een gekwalificeerde fysiotherapeut. Na afloop van de beweegles wordt er een lunch aangeboden bij fysiotherapiepraktijk Louwen en Muilwijk op de Jan Mankesstraat 97. Wilt u hier bij zijn en zo een leuke, gezellige en sportieve dag beleven? Meld u dan aan door een mail te sturen naar FIT4Daagse@gmail.com met daarbij uw naam en telefoonnummer.

Op vrijdagmiddag, 3 januari, is er een zaalvoetbaltoernooi voor iedereen die op de middelbare school zit in sporthal De Brake. Vanaf 13:30 uur zijn alle teams van harte welkom en om 14:00 uur gaat het toernooi definitief van start. Het is de bedoeling om 4 vs 4 te spelen. Schrijf je in door een mail te sturen naar: FIT4Daagse@gmail.com en geef jouw team op! 

Recente nieuwsitems